Het proces

Vlees en milieu

Als uw professionele vleesleverancier hechten wij waarde aan het milieu en het leven van de dieren. Tegenwoordig besteden we veel aandacht aan het milieu en de vrijheid waarin de dieren opgroeien. Daarnaast proberen wij tijdens het productieproces van begin tot einde zoveel mogelijk rekening te houden met de milieuvriendelijkheid.

Snijtechnieken

Wij dragen zorg voor uw vleesproduct en hanteren de nieuwste snijtechnieken. Het moderne lasersnijden behoort tot één van de vele mogelijkheden. Machinaal en met de hand snijden zijn ook veelgebruikte technieken bij Het Vleespannetje. U bent verzekerd van constante kwaliteit en perfecte portionering.

Moderne apparatuur

De routing binnen Het Vleespannetje is toegespitst op het optimaliseren van ons bedrijfsproces. De verse productielijn, gehaktlijn, gaarafdeling en portioneerlijn dragen onder andere bij aan de kwaliteitsbewaking binnen Het Vleespannetje.

Productieproces

Wij merken dat de vraag naar voorgegaard vlees sterk toeneemt. Het Vleespannetje heeft een rijke historie en jarenlange ervaring met het verwerken en verpakken van gegaarde vleesproducten. Sinds een aantal jaar is het gaarproces een belangrijke activiteit binnen de vleessector. Het Vleespannetje is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen op dit gebied.

De steeds strenger wordende hygiëne-eisen (o.a. BRC) is binnen ons bedrijf een bekend begrip. Wij kennen de voorschriften en werken middels een strikt intern kwaliteitsbeleid. Ons hele productieproces van garen tot verpakken en de registratie van alle relevante gegevens, zijn voor ons vanzelfsprekende handelingen.

Neem een kijkje bij Het Vleespannetje

Wilt u zien hoe vakkundig wij te werk gaan en de sfeer proeven van ons bedrijf? Via een virtuele rondleiding bieden wij u de mogelijkheid om ons bedrijf virtueel te bezoeken.

Wilt u meer weten over ons  productieproces of heeft u vragen over Het Vleespannetje? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

HetVleespannetjeVideoBackground3
yt_icon_rgb

Waarom het vleespannetje?

Als u op zoek bent naar:

  • Hoogwaardige vleesproducten
  • Juiste prijs-kwaliteitverhouding
  • Diverse verpakkingen
  • Maatwerk portioneren
  • Voor groot en klein bedrijf