Kwaliteit

Vakmanschap als vleesleverancier

Het Vleespannetje leeft de strikte regels na die verbonden zijn aan het verwerken van vlees. Deze uitgebalanceerde werkwijze garandeert niet alleen de veiligheid van onze vleesproducten, maar verhoogt tevens de kwaliteit van ons assortiment. De service die wij u willen bieden is allesomvattend, waarbij hygiëne, versheid en kwaliteit  te allen tijde centraal staan.

Hygiëne

Hygiëne, versheid en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden bij Het Vleespannetje. De verwerking van het geleverde vleesproduct gebeurt in één dag. In de ochtend wordt het uitgesneden en uitgebeend voor onze retailconsumenten en portioneerafdeling. Deze afdeling draagt zorg voor het op maat snijden van uw vleesproduct. De vers gesneden producten zijn nu gereed voor de institutionele markt en gaarafdeling van Het Vleespannetje.

Het vlees dat ’s morgens arriveert controleren wij op temperatuur, kwaliteit, land van herkomst en land van slachting, ook wel tracebility genoemd. De directe verbinding tussen slachterij en Het Vleespannetje komt de kwaliteit en versheid van de vleesproducten ten goede.

Geportioneerd vers- en gegaard vlees kunnen wij leveren in pp-bakken, begast en voorzien van topolie. Op die manier blijft de THT zo optimaal mogelijk behouden. Hetzelfde gaat op voor onze gegaarde vleesproducten. Deze leveren wij in gastronoombakken –  met of zonder jus – begast en met topfolie gesealed . Heeft u liever portionpacks? Ook dit behoort tot één van de vele mogelijkheden.

Automatisering

Het geautomatiseerde programma van ReflexSystems stuurt ons productieproces van A tot Z aan. Dit begint al bij het opnemen van uw bestelling, waarna de productie in gang wordt gezet. De automatisering begeleidt tevens het voorraadbeheer, de opslag van productspecifieke gegevens en de levering van uw product.

Het Vleespannetje levert zijn porties in gasverpakking per 10 of 20 stuks verpakt. Heeft u een andere voorkeur, ook dit is geen probleem. Andere hoeveelheden of verpakkingen kunnen wij voor u, in overleg, realiseren. U treft altijd een etiket met duidelijke productbeschrijving, THT en specificatie op de door ons geleverde vleesproducten.

Certificeringen

Om de kwaliteit en veiligheid van de vleesproducten te waarborgen werken wij middels een intern kwaliteitsbeleid. Daarnaast voldoet Het Vleespannetje aan de HACCP-Norm, een methodiek voor de beheersing van productie- en distributieprocessen. De absolutie veiligheid van voedsel vormt hierbij het uitgangspunt.

Het Vleesspannetje is erkend op het hoogste niveau van het British Retail Consortium. BRC is een inspectieprotocol en stelt eisen aan leveranciers. Ons beleid is volledig gericht op het leveren van constante kwaliteit, waarbij onze vleesproducten voldoen aan de verwachtingen van iedere afnemer.

Wilt u meer weten over het kwaliteitsbeleid van Het Vleespannetje, of heeft u vragen over ons assortiment of onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op.

Certificaten/Keurmerken:

Klik op onderstaande links om de PDF de te openen:

HetVleespannetjeVideoBackground3
yt_icon_rgb

Waarom het vleespannetje?

Als u op zoek bent naar:

  • Hoogwaardige vleesproducten
  • Juiste prijs-kwaliteitverhouding
  • Diverse verpakkingen
  • Maatwerk portioneren
  • Voor groot en klein bedrijf